Hoe moet je quiche opwarmen?

Heb je een lekkere quiche gemaakt, maar ben je niet van plan om deze gelijk op te eten? Of misschien heb je de helft gegeten, maar wil je de rest bewaren om later op te eten. Met de volgende manier(en) kun je je quiche het beste opwarmen.

Weet je zelf een betere manier? Voeg dit dan toe!



Antwoorden:

Opwarmen met: oven
Opwarm instructies: 20 minuten op 150 graden

Voorverwarm de oven op ongeveer 150 graden (iets warmer mag ook).

Verpak je quiche in aluminiumfolie (dit kan met een stuk van de quiche of een hele quiche) en laat de quiche zo’n 20 minuten in de oven staan.

16
Suggestie van: Keukenprinses

Opwarmen met: oven
Opwarm instructies: andijviequiche

koud inzetten in ovenschaal, niet afdekken! op 200 graden en dan nog 10 minuten.

4
Suggestie van: piet
Opwarmen met: Oven
Opwarm instructies: Koud in oven op 190 graden en daarna nog 20 minuten in oven

De hartige taart, Ratatouille met aardpeer smaakte na opwarmen nog lekkerder, dan 2 dagen geleden.
Ik had bladerdeeg gebruikt ipv. croissantdeeg. Het deeg was na opwarmen weer krokant. Een aanrader!!

3
Suggestie van: Marijke

Voeg zelf een suggestie toe:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer velden

Opwarmen met *

Bijvoorbeeld: "oven"

Opwarm instructies *

Bijvoorbeeld: "10 minuten op 180 graden"