Home » quiche
Hoe moet je quiche opwarmen?
Heb je een lekkere quiche gemaakt, maar ben je niet van plan om deze gelijk op te eten? Of misschien heb je de helft gegeten, maar wil je de rest bewaren om later op te eten. Met de volgende manier(en) kun je je quiche het beste opwarmen.
Weet je zelf een betere manier? Voeg dit dan toe!
Antwoorden:
Voorverwarm de oven op ongeveer 150 graden (iets warmer mag ook).
Verpak je quiche in aluminiumfolie (dit kan met een stuk van de quiche of een hele quiche) en laat de quiche zo’n 20 minuten in de oven staan.
koud inzetten in ovenschaal, niet afdekken! op 200 graden en dan nog 10 minuten.
De hartige taart, Ratatouille met aardpeer smaakte na opwarmen nog lekkerder, dan 2 dagen geleden.
Ik had bladerdeeg gebruikt ipv. croissantdeeg. Het deeg was na opwarmen weer krokant. Een aanrader!!
Zoeken:
Recente berichten
Recente reacties
- Egbert heeft een suggestie voor frikandelbroodje opwarmen
- Joop Klepzeiker heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen
- poetin heeft een suggestie voor saucijzenbroodje opwarmen
- Kim van Zijderveld heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen
- Jo heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen