Home » jus
Hoe moet je jus opwarmen?
Heb je nog jus over van een andere dag? Deze kun je heel makkelijk opnieuw opwarmen. Er zijn verschillende methodes voor, deze lees je allemaal hieronder. Deze methodes zijn toepasbaar op allerlei soorten jus, dus ook croma, versgemaakte jus of jus uit een pakje.
Antwoorden:
Opwarmen met: een pannetje
Opwarm instructies: op laag vuur
Doe alle overgebleven jus in een klein pannetje en voeg een klein beetje water toe. Zet de pan op laag vuur, en warm de jus al roerend opnieuw op. Let er op dat de jus niet gaat koken.
Opwarmen met: jus van gehaktbal of rundvlees
Opwarm instructies: in steelpan
jus van gehakt ,rundvlees kun je goed in bakjes invriezen en als je het weer nodig hebt bij een maaltijd kun je het in een steelpannetje opwarmen
Zoeken:
Recente berichten
Recente reacties
- Egbert heeft een suggestie voor frikandelbroodje opwarmen
- Joop Klepzeiker heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen
- poetin heeft een suggestie voor saucijzenbroodje opwarmen
- Kim van Zijderveld heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen
- Jo heeft een suggestie voor Lasagne opwarmen