Hoe moet je chinees opwarmen?

Heb je Chinees eten besteld, en heb je veel te veel over? Dit kun je eigenlijk altijd wel opwarmen, vaak gewoon alles tegelijk. Hier lees je hoe je bijvoorbeeld de nasi of de bami of de satestokjes op kunt warmen.

chinees hoort bij:



Antwoorden:

Opwarmen met: magnetron
Opwarm instructies: niet te warm, ongeveer 600 watt.

Zet de magnetron op een middelmatige stand, ongeveer 600 watt. Maak de maaltijd iets vochtig zodat het niet uitdroogt, en laat dan de magnetron ongeveer 3 minuten draaien.

12
Suggestie van: Teun

Opwarmen met: Verwarming
Opwarm instructies: Binnen laten

Gewoon even binnen naast de verwarming laten zitten als je Chinees het koud heeft

4
Suggestie van: Alex

Voeg zelf een suggestie toe:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijvoorbeeld: "oven"

Bijvoorbeeld: "10 minuten op 180 graden"