Hoe moet je aardappelpuree opwarmen?

Aardappelpuree, heerlijk! Ik vind de kant en klare aardappelpuree al lekker, maar de echte lekkere aardappelpuree is natuurlijk zelfgemaakte. Maar wat als je aardappelpuree gemaakt hebt, maar het blijkt iets te veel te zijn? Gewoon opnieuw opwarmen! Zo eenvoudig.

Er zijn misschien verschillende manieren om de aardappelpuree opnieuw op te warmen. Hier vind je verschillende suggesties van verschillende mensen.

aardappelpuree hoort bij:



Antwoorden:

Opwarmen met: oven
Opwarm instructies: 20 minuten op 200 graden

Als je aardappelpuree bevroren is kun je het beste nog een minuut of 10 toevoegen. Voor aardappelpuree uit de koelkast is 20 minuten genoeg.

Doe alle aardappelpuree in een ovenschotel, en plaats er aluminiumfolie overheen, zodat er geen korstje op de aardappelpuree komt. (Als je dit juist wel wilt moet je er natuurlijk geen aluminiumfolie overheen doen).

Na zo’n 20 minuten op 200 graden is je aardappelpuree weer heerlijk opgewarmd.

4
Suggestie van: Teun

Voeg zelf een suggestie toe:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer velden

Opwarmen met *

Bijvoorbeeld: "oven"

Opwarm instructies *

Bijvoorbeeld: "10 minuten op 180 graden"