Hoe moet je andijvie opwarmen?

Veel mensen denken dat andijvie een groente is, die je net als spinazie niet opnieuw op moet warmen. Dit kan echter prima! De risico’s hiervan zijn zo klein dat het met de kleine hoeveelheden die nitraat die je binnenkrijgt niet gevaarlijk is.

Maar hoe kun je je andijvie het beste opwarmen dan? Lees dat hieronder.

andijvie hoort bij:



Antwoorden:

Opwarmen met: pan
Opwarm instructies: even opwarmen in de koekenpan

Dit gaat over andijviestamppot, maar andere gerechten met andijvie kunnen waarschijnlijk op dezelfde manier weer opnieuw opgewarmd worden.

Als je de stamppot uit de koelkast haalt kun je deze het beste in een koekenpan opnieuw even opwarmen. Gewoon een beetje boter of olijfolie in de koekenkan doen, en deze op laag vuur opnieuw opwarmen. Niet te lang, maar net lang genoeg zodat de andijviestamppot weer warm is.

6
Suggestie van: Keukenprinses

Voeg zelf een suggestie toe:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer velden

Opwarmen met *

Bijvoorbeeld: "oven"

Opwarm instructies *

Bijvoorbeeld: "10 minuten op 180 graden"